Hei vain

Ihan kokeeksi laitan tämän stoorin tänne, mutta yritän toki jatkaa muitakin juttujani, heti kun vain saan sille sopivasti aikaa ja löydän kadonneen inspiraationi. Ai niin ja pahoittelut, jos tämän blogin ulkonäkö on vähän sekava. Aion hioa sitä vielä jonkinverran, joten se saattanee muuttua.

Ai joo ja sori, että näin aluksi kuvia on aikas vähän, mutta ihan alun alkujaan en ajatellut laittaa tätä nettiin, mutta nyt tulin sitten toisiin ajatuksiin. Mutta sen voin sanoa, että jatkossa on enemmän kuvia tekstin seassa.

Toivottavasti viihdytte ja tarina miellyttää teitä. Teksti muuten on sen verran vanhaa käsialaa, että siksi siinä on enemmän kirjoitusvirheitä, kuin joissain tuoreimmissa teksteissäni. Myönnän, että olen vähän laiska, etten ole jaksanut käydä tekstiä läpi ja korjailla noita pahimpia mokia, mutta ehkä mä sen vielä jossain välissä teen.

Lisäksi (myöhästyneesti), kiitokset myös parille muulle ihanalle ja valtavan taitavalle kirjoittajalle, jotka tätä stooria ovat jatkotarinana kirjoittaneet Juplinissa, jossa muuten pyörin nimimerkillä Nefertiti.

Mukavia lukuhetkiä teille toivottaen, Yavanna